Wat bracht ons 2017?

Het afgelopen jaar bracht ons een vracht aan boeiende foto- en film-realisaties.


In opdracht van Mobiel 21 realiseerden we enkele films over buurtfietsenstallingen (voor Fietsberaad) en over mobiliteit (voor Stad Hasselt, films worden afgewerkt in 2018)

Video's: 'Buurtfietsenstallingen'
Inhoud: Mobiel21
Regie en camera: Raf Lehaen
Montage: Rik Graulus
Animatie: Sara Van Damme


UZ Leuven kon rekenen op onze expertise voor beeldmateriaal om hun info-posters, magazine en brochures te verrijken. We verzorgden ook de fotografie op enkele events.


Op vraag van de Nationale vereniging van Beroepsfotografen loodsten we een groep fotografen de wereld van de videoproductie binnen. Een aantal onder hen produceert intussen al zelfstandig professionele bedrijfsvideo’s.


Veruit het lekkerste event dat we dit voorjaar mochten fotograferen was ‘De Smaakhoeve’, voor VZW Streekproducten Vlaams-Brabant.


Voor de meest aangrijpende opdracht dit jaar maakten we samen met fotografe Evi Polak een trip naar Nederland voor een film over de zussen Marianne en Jannicke, beiden draagster van het BRCA1-gen. Mutaties in dit gen zijn geassocieerd met een ernstig verhoogd risico op borstkanker en eierstokkanker. De film wordt afgewerkt in 2018. 


We verzorgden dit jaar ook de fotografie voor een magazine en enkele websites: van een drukkerij tot een huisartsenpraktijk, van een cocktailbar tot de promo voor een muzikaal duo.


Via GunterMfotografie draaiden we enkele films voor het Nederlandse Boston Scientific.
Dankzij Axis-imaging sluiten we het jaar mooi af met een film en een foto-opdracht voor Inbev. 

Wegens het confidentiële karakter ervan kunnen we deze beelden hier niet tonen.


We kijken uit naar nog meer boeiende projecten en samenwerkingen in 2018.