Wat WE doen

De Foto- en Filmfabriek zoekt steeds naar manieren om effectiever te communiceren met beelden.

We willen hoger en verder springen, samen met onze klanten. Want elk project willen we beter doen dan het vorige.
Performante communicatie, zowel intern als extern. Voor minder gaan we niet!

In alles wat we doen, houden we steeds een eindresultaat voor ogen dat de verwachtingen overtreft.


HOE WE HET DOEN

Brainstorm FFF.jpg

Brainstorm
Alles start met een communicatie-strategie op maat. Eerst verzamelen we alle nodige informatie via een online vragenlijst dat u invult kort na ons eerste contact. Zo kunnen wij ons voorbereiden op het verkennend gesprek: we doen een conceptvoorstel en bespreken dit samen met u, aan de hand van een moodboard.

Productie FFF.jpg

Productie
We leggen de opnamedata vast en plannen het materiaal in. De juiste professionals worden ingeboekt, de opnamen kunnen starten. We creëren het passende beeldmateriaal.
Samen kijken we naar het eindresultaat. Waar nodig, worden nog aanpassingen uitgevoerd.

Communiceer FFF.jpg

Distributie
Samen met het beeldmateriaal krijgt u een uitgewerkt strategisch plan. Zo weet u precies op welke manier het beeldmateriaal in te zetten. Indien gewenst communiceren wij zelfs voor u.


WAT HET KOST

Onze offertes voor video’s worden opgemaakt op basis van de nodige tijd en de betrokken professionals. Deze kost wordt uitgedrukt in dagtarieven. Het nodige materiaal wordt eveneens begroot en vermeld op uw offerte. Dit alles samen is de kostprijs van uw film. Niet meer, niet minder.

Voor fotografie werken we doorgaans met een dag-, halve dag- of uurtarief. Deze tarieven zijn inclusief de standaard nabewerking. Voor foto-producties waarbij een visagiste, styliste, art director of bijvoorbeeld een intensieve nabewerking nodig is, stellen we u eerst een vrijblijvende offerte voor. 


Referenties